Loading

6 t/m 10 Augustus

De Harry Hamstra Cup is dé aftrap van het seizoen 2019 / 2020.
arrow_left
arrow_right

Tijd tot evenement

dagen
uren
minuten
seconden

Harry Hamstra Cup

AFTRAP VAN HET SEIZOEN

De Harry Hamstra Cup, voorheen de Salentein Cup, is hét jaarlijkse voetbalevenement waaraan topteams uit het amateurvoetbal meedoen. Het evenement is de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit vindt het plaats op 6, 7 en 10 augustus 2019, verdeeld over drie locaties: 6 augustus bij de IJsselmeervogels in Spakenburg, 7 augustus bij DVS ‘33 in Ermelo en 10 augustus op de Ebbenhorst van Sparta Nijkerk.

VV IJsselmeervogels
Deze club behoeft geen introductie. Legendarische vereniging met een rijke historie en deelnemer dit jaar.
VV Sparta Nijkerk
De grootste club van Nijkerk. De leeuwen van Sparta Nijkerk doen dit seizoen mee om de eerste plekken en zijn uit op promotie. Geduchte tegenstander.
V.V. DOVO
De vrienden uit Veenendaal doen dit jaar voor het eerst mee. Geduchte tegenstander uit de 3e divisie. Opletten!
DVS'33
De uitdager van dit jaar is DVS’33. De club draait een goed seizoen en draait bovenin mee in de derde divisie.

Wat is er te doen

EXTRA ACTIVITEITEN

Loterij

Ook dit jaar is er weer een loterij met geweldige prijzen. De opbrengst van deze loterij gaat naar het Meander Medisch Centrum. Speel mee en wees zo van betekenis voor jezelf en de wereld om je heen.

Legends Cup

Op zaterdag 10 augustus is de Legends Cup vóór het hoofdtoernooi. De cup vindt plaats op het halve veld. De ‘legendes’, spelers die tot 2005 in de A-selecties van de deelnemende clubs actief waren, spelen tegen elkaar.

Sparkling Lounge

Ook dit jaar is de Sparkling Lounge van restaurant De Salentein er weer. In de lounge is het heerlijk toeven en krijg je de gelegenheid te genieten van de mooie, sparkling wijnen en frisse bubbels. Dat mag je niet missen!

Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum

Maatschappelijk Scoren

De organisatie van de Harry Hamstra Cup is verbonden aan Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum. Sterker nog: deze stichting is voor vijf jaar het goede doel van het jaarlijkse toernooi. De opbrengst komt ten goede aan projecten die betrekking hebben op oncologische zorg.

 

Doneer direct aan dit goede doel >>

Vrienden van Meander
goede doel

In Meander Medisch Centrum kunt u rekenen op de beste medische zorg. Al jaren staat het ziekenhuis hoog in diverse ranglijsten. Omdat allerlei extra voorzieningen voor patiënten niet uit het zorgbudget kunnen worden betaald, zet de Stichting Vrienden van Meander zich hiervoor in. Dankzij donaties kunnen we patiënten die zijn opgenomen laten verblijven in een prettige en comfortabele omgeving. Op deze manier maken we een ziekenhuisopname of behandeling aangenamer voor de patiënten en hun naasten. De Vrienden van Meander zijn dan ook erg blij dat de organisatie van de Harry Hamstra Cup zich inzet om geld op te halen voor ons ziekenhuis. Deze opbrengsten komen volledig ten goede aan projecten die betrekking hebben op oncologische zorg binnen Meander.

De afgelopen jaren heeft de donatie van de Harry Hamstra Cup er voor gezorgd dat de dagbehandeling Oncologie, de afdeling waar Harry Hamstra tijdens zijn ziekte veel tijd heeft doorgebracht kon worden aangekleed met diverse fotowanden. Dit jaar staan er meerdere projecten centraal waaronder de inrichting van een familiekamer en een informatiekoffer voor kinderen. Op dit moment zijn familieleden en naasten van ernstig zieke patiënten genoodzaakt op de gang of in de multifunctionele ruimte plaats te nemen. Een fijne huiskamer waar zij zich rustig terug kunnen trekken, biedt hiervoor een oplossing. Wanneer een ouder de diagnose kanker krijgt, heeft dit grote gevolgen voor het hele gezin. Voor kinderen kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er met hun vader of moeder aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Een goede kindvriendelijke informatievoorziening in deze ingrijpende tijd draagt bij aan de voorbereiding op het ziekteproces en heeft een positieve invloed op het functioneren van het gezin.

arrow_left
arrow_right

Zet in je agenda

SPEELSCHEMA

20.00/ 06.08.2019

IJsselmeervogels - V.V. DOVO

De Westmaat / Rode Zijde
Dinsdag 6 augustus: 20.00 uur IJsselmeervogels – V.V. DOVO, Locatie Sportpark De Westmaat, Spakenburg, rode zijde.
20.00/ 07.08.2019

DVS '33 - Sparta Nijkerk

DVS'33 Ermelo
Woensdag 7 augustus: 20.00 uur DVS ‘33 – Sparta Nijkerk, Locatie DVS’33, Ermelo.
12.00 - 20.00/ 10.08.2019

Vriendenplein

De Ebbenhorst
Het vriendenplein is open van 12.00 tot 20.00 uur. Een mooie ontmoetingsplek waar je kunt bijpraten met vrienden en oude bekenden onder het genot van een hapje en een drankje.
12.00 - 14.00/ 10.08.2019

Legends Cup

De Ebbenhorst
De Legends Cup is zaterdag net vóór het hoofdtoernooi. Het toernooi wordt op een half veld gespeeld. Nog één keer de legendes van de A-selecties van voor 2005 in actie.
15:00/ 10.08.2019

V.V. DOVO - Sparta Nijkerk

De Ebbenhorst
Op zaterdag worden op De Ebbenhorst de laatste wedstrijden van de Harry Hamstra Cup gespeeld.

Hierna volgt de prijsuitreiking. Zorg dat je er bij bent en houd de website in de gaten.

17:30/ 10.08.2019

IJsselmeervogels - DVS '33

De Ebbenhorst
Op zaterdag worden op De Ebbenhorst de laatste wedstrijden van de Harry Hamstra Cup gespeeld.

Hierna volgt de prijsuitreiking. Zorg dat je er bij bent en houd de website in de gaten.

Historie

FOTOBOEK

Club van 100

Steun ons en word vriend

Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door de 100 vrienden van de Harry Hamstra Cup. Wil jij ook vriend worden?

 

Zo word je vriend van de Harry Hamstra Cup

Voor een investering van slechts €100,- ben je al vriend. En daar staat ook iets tegenover:

 

Je krijgt een lot voor de loterij

Je krijgt een mooie fles Salentein wijn

 

 Van vrienden worden we heel blij! Word ook vriend! Stuur een bericht naar Rijk Veer: 06 150 76 061. Ken je iemand die ook vriend wil worden? Stuur dan zijn of haar gegevens door naar Rijk. Dankjewel!

 

Van vrienden worden we heel blij! Mocht je namen en nummers hebben van mensen waar je van weet dat ze dit willen; sms 06-15076061 met je gegevens of stuur een appje.

 

Harry Hamstra Cup
CONTACT
Heb je vragen of wil je een bijdrage leveren als sponsor of vrijwilliger? Neem dan even contact met ons op.

Nachtegaalsteeg 1, 3862 WJ Nijkerk

Sponsoring - rijk@rijkveer.nl

(033) 245 29 37

Twitter
NIEUWTJES