[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60px”][nrgevent_heading subtitle=”Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum” title=”Maatschappelijk Scoren”]

De organisatie van de Harry Hamstra Cup is verbonden aan Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum. Sterker nog: deze stichting is voor vijf jaar het goede doel van het jaarlijkse toernooi. De opbrengst komt ten goede aan projecten die betrekking hebben op oncologische zorg.

 

Doneer direct aan dit goede doel >>

[/nrgevent_heading][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][nrgevent_speaker_slider 1=””][nrgevent_speaker_slider_item name=”Vrienden van Meander” category=”goede doel” social_links=”%5B%7B%22icon_fontawesome%22%3A%22fa%20fa-facebook%22%2C%22link%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVriendenVanMeander%22%7D%2C%7B%22icon_fontawesome%22%3A%22fa%20fa-eur%22%2C%22link%22%3A%22https%3A%2F%2Fvriendenvanmeander.nl%2Fdoneer%2F%22%7D%5D” image=”354″]

In Meander Medisch Centrum kunt u rekenen op de beste medische zorg. Al jaren staat het ziekenhuis hoog in diverse ranglijsten. Omdat allerlei extra voorzieningen voor patiënten niet uit het zorgbudget kunnen worden betaald, zet de Stichting Vrienden van Meander zich hiervoor in. Dankzij donaties kunnen we patiënten die zijn opgenomen laten verblijven in een prettige en comfortabele omgeving. Op deze manier maken we een ziekenhuisopname of behandeling aangenamer voor de patiënten en hun naasten. De Vrienden van Meander zijn dan ook erg blij dat de organisatie van de Harry Hamstra Cup zich inzet om geld op te halen voor ons ziekenhuis. Deze opbrengsten komen volledig ten goede aan projecten die betrekking hebben op oncologische zorg binnen Meander.

De afgelopen jaren heeft de donatie van de Harry Hamstra Cup er voor gezorgd dat de dagbehandeling Oncologie, de afdeling waar Harry Hamstra tijdens zijn ziekte veel tijd heeft doorgebracht kon worden aangekleed met diverse fotowanden. Dit jaar staan er meerdere projecten centraal waaronder de inrichting van een familiekamer en een informatiekoffer voor kinderen. Op dit moment zijn familieleden en naasten van ernstig zieke patiënten genoodzaakt op de gang of in de multifunctionele ruimte plaats te nemen. Een fijne huiskamer waar zij zich rustig terug kunnen trekken, biedt hiervoor een oplossing. Wanneer een ouder de diagnose kanker krijgt, heeft dit grote gevolgen voor het hele gezin. Voor kinderen kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er met hun vader of moeder aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Een goede kindvriendelijke informatievoorziening in deze ingrijpende tijd draagt bij aan de voorbereiding op het ziekteproces en heeft een positieve invloed op het functioneren van het gezin.

[/nrgevent_speaker_slider_item][/nrgevent_speaker_slider][/vc_column][/vc_row]