Nog 75 dagen en dan start de Harry Hamstra Cup (voorheen Salenteincup). Op 7, 8 en 11 augustus barst de strijd los tussen DVS’33, IJsselmeervogels, Spakenburg en Sparta Nijkerk.

 

Met het afgelopen zaterdag behaalde kampioenschap van Spakenburg is het aantal tweededivisieclubs verdubbeld. Het zou zelfs kunnen dat het prestigieuze toernooi komende zomer drie clubs uit de tweede divisie telt, want DVS’33 maakt in de laatste speelronde nog kans op de derde periodetitel en daarmee nacompetitievoetbal om promotie naar de competitie waar IJsselmeervogels momenteel de negende plaats bezet.

 

Hoofdklasser Sparta Nijkerk wacht dus een stevige uitdaging om in dit sterke deelnemersveld de titel te prolongeren.

Het aftellen is begonnen. Zet de Harry Hamstra Cup dus met hoofdletters in je agenda en kijk voor meer informatie op www.harryhamstracup.nl en de Facebookpagina van het toernooi.

 

Goed doel

 

De organisatie van de Harry Hamstra Cup verbind zich voor vijf jaar aan de Stichting Vrienden van Meander. De opbrengsten van de Harry Hamstra Cup komen ten goede aan projecten die betrekking hebben op oncologische zorg. Dit jaar staat de dagbehandeling Oncologie centraal. Mede ook vanwege de bezoeken van Harry Hamstra aan deze afdeling.

 

Bron: Nijkerk Nieuws


Leave a Reply

Your email address will not be published.