Een half jaar na het uitkomen van ‘Een Bundel Cactus’, met daarin columns van de in 2017 overleden columnist Harry Hamstra, heeft de Vrienden van Meander een mooi geldbedrag ontvangen. De bundel, die in nauw overleg met de naaste familie van Harry is uitgegeven, heeft tot nu toe een meeropbrengst opgeleverd van € 2800.-

 

De cheque werd met grote dankbaarheid in ontvangst genomen door oncoloog Haiko Bloemendal. Henry Hamstra, die namens de familie de cheque mocht overhandigen, had al langere tijd contact met Haiko en samen met hem is besloten het bedrag aan de Vrienden van Meander te schenken. Van de donatie wordt een massagestoel aangeschaft voor op de afdeling Oncologie.

 

‘’Het is natuurlijk vreselijk om je broer te verliezen, maar het is ook heel mooi dat we met zijn schrijfnalatenschap dit geld hebben weten binnen te halen”, aldus Henry Hamstra. “Ook bijzonder is het dat Haiko Bloemendal dit bedrag in ontvangst mag nemen omdat hij ook de oncoloog van mijn bijna 8 jaar geleden overleden zus is geweest.”

 

Vrienden van Meander

 

In Meander Medisch Centrum kunt u rekenen op de beste medische zorg, al jaren staat het ziekenhuis hoog in diverse ranglijsten. Omdat allerlei extra voorzieningen voor patiënten niet uit het zorgbudget kunnen worden betaald, zet de Stichting Vrienden van Meander zich hiervoor in. Dankzij donaties kunnen we patiënten die zijn opgenomen laten verblijven in een prettige en comfortabele omgeving. Op deze manier maken we een ziekenhuisopname of behandeling aangenamer voor de patiënten en hun naasten.

 

Fotobijschrift: De cheque van € 2800 wordt in ontvangst genomen. Van links naar rechts: Anja Hamstra, weduwe van Harry Hamstra, oncoloog Haiko Bloemendal, teammanager Annette Boersen en Henry Hamstra

 

Foto: Meander MC


Leave a Reply

Your email address will not be published.